hejsan <33

det är så skönt med lov fast på måndag är det slut med det :( men men det ska iallafall bli kul att träffa alla i klassen. vi ska typ ha tema vecka eller något efter lovet och min klass ska bara svenska :S:S tråkigt !!!!!!!!!!

i början av lovet var jag med tes och vi typ spelade spel och var ute och shoppade lite sen vid 5 tiden gick jag hem till lovisa och vi var hudvakter åt bea`s hundar (lovisas mammas kompis) och vi såg på wallander och chugar town som går på femman sen gick vi ut med hundarna och var ute med dom typ en kvart sen när vi var på väg in kom 2 killar i 19 års ålder som såg ut som mario och frågade om vi hade några hängslen att låna ut hahahhah...vi sa nej tyvär och då trippade dom vidare sen vid halv ett gick vi hem till lovisa och natti nattade vid 2 tiden.

sen nästa dag var jag med jessica och vi åkte till nacka forum och shoppade xD sen när vi typ vart där några timmar så åkte vi hem och gick till ringen men dom hade precis stängt och sen gick vi till götgatan fast dom hade oxå stängt :( sen gick vi hem till mig och kollade på tv, spelade kina spel :P sen var jessica tvungen att åka hem..sen kollade jag på talang 2010 och sen gick  jag och badade och sen nattade jag vi 12 typ.

sen har jag typ vart med jessica hela veckan och vi gick och såg Remember me den är JÄTTE BRA xD ska lungt köpa den när den kommer ut på dvd och jag blev enu kärare i robet han var sjukt snygg i rememeber me !!! sen på fredagen åkte jag ut till stavsnäs och nu sitter man här och tråkar :P här får ni lite  bilder på snygga robert när han är med i remember me :D:D:D:D:D:D:D:D

puss o kram alla skumisar <3










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0